Kära publik!
Fanny går sin egen väg i år… Med anledning av covid-19 och de rådande riktlinjerna kring offentliga tillställningar har vi i Rabalder valt att flytta fram föreställningen till nästa år, 2021.
Har du köpt biljett kommer den biljetten att vara giltig för samma föreställningsdag nästa år. Har du inte möjlighet att gå på föreställningen nästa år kan biljetten återbetalas. Du som har köpt biljett kommer att få information om detta från Eventim.
Vi tycker såklart att detta är väldigt tråkigt då vi hade sett fram emot att träffa er i sommarnatten i Botaniska Trädgården, men i dagsläget är det tyvärr inte möjligt att genomföra föreställningen.
Så i år får du gå i Fannys spår på egen hand. Hon finns där i Botaniska och i dess utmarker – på hemliga stigar, i stilla gläntor och vid blänkande vatten. Och vi vet att hon väntar… Så vi ser fram emot att träffa både henne och er nästa år istället!

 

 

Vid årets kortaste nätter väcks naturens väsen från förr återigen till liv i Botaniska trädgårdens växtlighet. Kören Rabalder öppnar ett nytt kapitel i kärleksdramat mellan Fanny Grén, Carl-Henrik och Arfeud Diureskytter. En fristående fortsättning på den uppskattade föreställningen som spelats i Botaniska trädgården hela fem säsonger.

Sommaren 2020 ger Kören Rabalder fem föreställningar av Fanny Gréns val under perioden 5 till 17 juni. 

För mer information och bokning av biljetter läs mer här!

Bilder från tidigare föreställning av Fanny Gréns val (2019):

En föreställning av och med Kören

I samarbete med: