Våra föreställningar

Fanny Grens val

Vid årets kortaste nätter väcks naturens väsen från förr återigen till liv i botaniska trädgårdens växtlighet. Kören Rabalder öppnar ett nytt kapitel i kärleksdramat mellan Fanny Gren, Carl-Henrik och Arfeud Diureskytter.

läs mer

Jul i Remfabriken

Rabalder slår i juletid upp portarna till en försvunnen värld – Göteborgs Remfabrik.

Följ med fabriksarbetarna Valborg, Axel och fröken Jönsson med vänner på ett julfirande från förr i den nedlagda Remfabriken i Gårda.

läs mer

HEM

På resa hem eller bort med Rabalder

Vad är ett hem? Var är hemma? Finns det en gemensam “hemkänsla” eller finns det lika många definitioner som det finns människor på jorden? Vad innebär det att förlora sitt hem? Hur hittar jag hem i mig själv?

läs mer

Fanny Grens väg

En magisk saga i sommarnatten tillsammans med Rabalder, dansare, musiker och skogens väsen.Under de sommarnätter då tiden vänder vaknar trädgårdens sanna natur. Bara då öppnar en glipa mellan tid och rum. Bara då kan man se Fanny söka efter kärleken. Föreställningen...

läs mer

Nutopia

Rabalder tar upp kampen för allas vår rätt att leva som vi själva vill. NUTOPIA är en explosiv uppgörelse med det som håller oss fångna. I en hisnande balansakt mellan norm och normlöshet lever vi ut vår gemensamma längtan att känna oss fria i våra egna liv.

läs mer

imago

Imago handlar om kraften att förändra. Om att göra skillnad för sig själv och andra. Om att våga stå mitt i ljuset där alla kan se och ingenting döljs. Om att gå över gränsen, att byta eller bryta mönster. Om att komma ut i ny skepnad eller som den du är.

läs mer

nau’

Trettio personer möts på ett skrotupplag i Kentucky bland bortglömda prylar, slitna däck och delar av en Cadillac.
Hur hamnade de där?

läs mer

Ska bara leva först

Mozarts Requiem är fyllt med livsmod, vrede, och längtan.
Precis som den folkliga musiken som sjöngs i Sverige vid samma tid.
I SKA BARA LEVA FÖRST vävs trådarna samman, mitt i arbetet med att hänga
blöta lakan, hugga ved och jäsa deg.

läs mer