Kära publik!

Fanny går sin egen väg… i år igen.

Vi har in i det längsta hoppats att få möta er i juni som vanligt. Men tyvärr ställer covid-19 till det även i år, och med tanke på de restriktioner som fortfarande råder och som nyligen förlängts, tvingas vi tyvärr ställa in Fanny Grens val 2021. 

Om du hade biljett till förra året och då valde att behålla den, kommer du att bli kontaktad av Eventim och få dina pengar återbetalda.

Vi tycker såklart att detta är väldigt tråkigt då vi (kanske mer än någonsin) hade sett fram emot att träffa er i sommarnatten i Botaniska Trädgården, men det är alltså i dagsläget tyvärr inte möjligt att genomföra föreställningen. Så även i år får du gå i Fannys spår på egen hand. Hon finns där i Botaniska och i dess utmarker – på hemliga stigar, i stilla gläntor och vid blänkande vatten. Och vi vet att hon väntar… Så vi ser fram emot att förhoppningsvis få träffa både henne och er nästa år istället!

 

 

Vid årets kortaste nätter väcks naturens väsen från förr återigen till liv i Botaniska trädgårdens växtlighet. Kören Rabalder öppnar ett nytt kapitel i kärleksdramat mellan Fanny Grén, Carl-Henrik och Arfeud Diureskytter. En fristående fortsättning på den uppskattade föreställningen som spelats i Botaniska trädgården hela fem säsonger.

Bilder från tidigare föreställning av Fanny Gréns val (2019):

En föreställning av och med Kören

I samarbete med: